Arrangementer vil blive afholdt på tirsdage her i klinikken, typisk den sidste tirsdag i måneden.

Alle billetter er til salg fra opslaget er oppe, og det er først-til-mølle-princippet.
Billetter købes ved at kontakte Lena Hvid på lenahvid@hotmail.com.
Købte billetter refunderes ikke, med mindre der aflyses fra arrangørs side.

Christian Viborg

d. 22. oktober 2024 – kl 19 – 22.00

En eksklusiv aften med et begrænset antal pladser.

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familiemedlemmer og venner fra den åndelige verden.

Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor.

Efter den første times klarsyn, vil der være en pause fra kl. 20 til 20.30.

Efter pausen vil deltagerne få mulighed for at stille spørgsmål omkring eget liv og få clairvoyante beskeder. Der vil endvidere være mulighed for at stille spørgsmål om spirituelle emner. Christian er på scenen til kl 21.30, og derefter holder Klinik Lena Hvid åbent til kl 22, så der er tid til at få talt med nye og gamle venner og få rundet aftenen af.

Læs mere på: www.christianviborg.dk

Pris 400kr. Max 30 deltagere. I pausen serveres bobler og mundgodt. Billetsalget er åbnet, og det er “først-til-mølle-princippet”. Billetter købes ved at kontakte Lena Hvid på lenahvid@hotmail.com.Købte billetter refunderes kun ved aflysning fra arrangørs side.

Lena Hvid

d. 5. november 2024 kl. 19 – 21.15

Klarsynsaften med Lena Hvid i Klinik Lena Hvid i Lystrup.

Hermed søges 15 – 20 personer, der ønsker at medvirke til en spirituel aften, med klarsyn, clairvoyante beskeder og enkelte anekdoter fra en spirituel rejse.

Jeg vil gerne afprøve et for mig nyt koncept, og søger derfor 15 – 20 deltagere, som har lyst til at medvirke denne aften. Vi to skal ikke kende hinanden for indgående, og du skal være indstillet på at bidrage, og gerne give respons efter aftenen. Det vil være muligt at stille spørgsmål relateret til aftenens emne, af både personlig og almen karakter.

Vi vil gå efter en let, sjov og undersøgende energi, hvor vi tager imod det der kommer. Det bliver en aften med klarsyn, clairvoyante beskeder, spørgsmål og svar – og enkelte historier fra min spirituelle rejse.

Der vil være en pause undervejs med drikke og snacks.

Pris: 100kr. Max antal: 20 deltagere

Billetsalget er åbnet, og det er “først-til-mølle-princippet”.
Billetter købes ved at kontakte Lena Hvid på lenahvid@hotmail.com.
Købte billetter refunderes kun ved aflysning fra arrangørs side

Helle Mirsbach

d. 26. november 2024 – kl 19 – 21.30

Sjælens Gaver – foredrag

”Vi pakker sjælens gaver op hver dag i vores daglige eksistens. De fleste personer gør dette ubevidst, men med bevidsthed på at vi gør dette, giver vi os selv muligheden for at åbne de gaver som måske kunne have været overset.”

Kom og hør Helles sandhed om, hvordan du kan lære at mærke og finde dine egne gaver som din sjæl viser dig daglig, lære at forstå hvordan gaverne viser sig, lær at overveje hvornår er en gave interessant og hvornår skal den blot passere.

Kom og hør hvordan Helles spirituelle rejse var fra Gaverne blev pakket ud og hvad der så endvidere skete, og hvordan Helle lærte at forstå når Sjælens forsøger at vise meget tydeligt at her er en gave, der er værd at være opmærksomhed.

Et foredrag med humor og gode historier.

Et foredrag hvor du får mulighed til at spørge ind til dine gaver 

Helle Mirsbach født i 1960 og idag “fuldtidsmedie” ….. 😉 

Indtil 2016 arbejdede Helle indenfor den finansielle sektor og i 2016 bliver Helle selvstændig.

Helle har altid være god til at læse mennesker, forstå situationer i forhold til den energi der omfavner hvert et menneske, og ser det hele menneske i form af fortid, nutid og fremtid – og under fortid er tidligere liv en del af denne “læsning” af det enkelte menneske….så Helle har altid været medie.

Helle arbejder bredt indenfor hvad det vil sige at være Medie – alle sanser er i spil når Helle arbejder, med det menes at når en person sætter sig over for Helle kan arbejdet består i kanaliserede budskaber, til healing med de åndelige læger, til en tur ned af Memori Lane på sjælens vej igennem alle de tidligere liv.

Udover 1 til 1 session holder Helle workshops indenfor diverse alternative/spirituelle arbejde metoder, Live streaming på FB under navnet Spirituel Interfacer Helle Mirsbach med bl.a. healing med de åndelige læger, healings armbånd, og nu som sidste krølle ….workshop i Bosnien ved Det Bosniske Pyramider.

Helles mantra er ………..Alle Sandheder er Sande 

Pris: 250,-  max 30 deltagere

Der serveres drikkevarer og mundgodt i pausen. Billetter er sat til salg, og kan købes ved henvendelse til: lenahvid@hotmail.com Billetter refunderes udelukkende ved aflysning fra arrangørs side. www.lenahvid.dk

Lena Hvid

d. 27. december 2024 – kl 14 – 17

Smuk spirituel eftermiddag

Lena Hvid vil åbne denne eftermiddag med klarsyn.
Derefter en guidet meditation, hvor vi hver især takker af for år 2024, og derefter en meditation hvor vi sætter intentioner for år 2025.

Pris 500kr. Max 12 deltagere. Der bydes på en forfriskning i pausen.

Billetsalget er åbnet, og det er “først-til-mølle-princippet”.
Billetter købes ved at kontakte Lena Hvid på lenahvid@hotmail.com.
Købte billetter refunderes kun ved aflysning fra arrangørs side.

Jan Mirsbach

d. 28. januar 2025 – kl 19-21.30

Salvador Dali – en videnskabsmand i farver – et foredrag af Jan Mirsbach født 1959 og Filosof

Salvador Dali – berømmet for sin malerkunst – hans surrealistiske univers og hans til tider ejendommelige opførsel for ikke at glemme ægteskabet med hans muse Gala der i sin tid var kendt for sine evner med Tarotkort.

Men ak – hvad nu, hvis vi totalt har misforstået manden.

Jeg vil gerne fortælle nogle ef mine egne historier om et liv, hvor Dali har ”fulgt” eller ”forfulgt” mig siden jeg ikke var ret gammel og til nu, hvor det er mig der ”forfølger” Dali, imens jeg forsøger at forstå hans Univers ud fra min overbevisning, at manden var en langt større videnskabsmand og filisof end kunstner,

Og ikke mindst, vil jeg fortælle om, hvordan han konstant blander sig i mine egne spirituelle oplevelser.

Jeg tager selvfølgeligt udgangspunkt i nogle af hans fantastiske værker – men du skal nok være forberedt på at høre nogle anderledes fortolkninger, end man kunne forvente.


Jan har i mere end 20 år studeret og beskæftiget sig med både filosofi, religion og videnskab samt sammenhængen med kunsten og her specielt surrealisten  Salvador Dali – og så har Jan interesseret sig for og filosoferet over universet tilblivelse – meningen med livet og menneskets naive tilgang til dets egen spirituelle side – et efterhånden omfattende materiale som ligger til grund for Jans skæve tanker.

Pris: 250,-  max 30 deltagere

Der serveres drikkevarer og mundgodt i pausen. Billetter er sat til salg og kan købes ved henvendelse til: lenahvid@hotmail.com Billetter refunderes udelukkende ved aflysning fra arrangørs side. www.lenahvid.dk

Lila Haarup

d. 25. marts 2025 – kl. 19 – 22

Hænderne har sit helt eget unikke sprog.

Et sprog vi delvis bevidst/ubevidst læser. Men helt tæt på indeni og udenpå hånden findes der et sprog som har været kendt i mindst 7500 år, hvor nogle af de første optegnelser om læsning og forståelse af hændernes sprog stammer fra.

Lila vil fortælle om:
· håndlæsningens historie…en verden fuld af håndtydere
· hændernes fysiske sprog
· ind i hånden/ hånden tæt på
· håndfaconer
· negle
· ringe
· skader
· fingrenes betydning
· de store linier….hoved, hjerte og livslinie
· mindre linier, bjerge, ringe, armbånd mm
· lidt om blindtegninger
På foredraget vil Lila gennemgå forskellige områder i din venstre hånd, som er din sjæls hånd. Således at du på foredraget vil få indsigt i dig selv, særlige gaver, noget med din barndom, psykisk rygrad, din adgang til energi m.m.. Det er helt sikkert du vil tage videre ud i verden med nye opdagelser omkring dig selv og din sjæl. Læs mere: www.lilahaarup.dk
‍Der vil evt. blive mulighed for at enkelte fra publikum får tydet en blindtegning.

Pris: 350,-  max 30 deltagere

Der serveres drikkevarer og mundgodt i pausen. Billetter er sat til salg, og kan købes ved henvendelse til: lenahvid@hotmail.com 

Billetter refunderes udelukkende ved aflysning fra arrangørs side www.lenahvid.dk

Dorthe Lis Lindgaard-Thomsen

d. 29. april 2025 – kl. 19 – 21.30

Overskrift: Husapoteket, naturens kilde til din sundhed 

Det er blevet vigtigere end nogensinde før at kende til naturens midler og veje til sundhed. Husapoteket er uundværlig til lindring af skavanker – det er hjælp til selvhjælp og tryghed. 

Ikke fordi vi skal preppe og fylde på hylde af frygt for om sundhedssystemer og økonomiske systemer kan opretholde deres tryghedsservice i krisetider, men fordi det først og fremmest giver fornuftig mening som menneskesjæl at have viden og kendskab til urter, homøopati og naturens øvrige veje til sundhed.

Med husapoteket i hånden er der mange skavanker, vi kan klare selv. Kontakten til naturen er ikke kun lindring til kroppen, den er også til sind og sjæl – via en meget mere jordbunden forbindelse, end man lige skulle forestille sig. Det er imidlertid en kontakt, der for mange er blevet brudt gennem det moderne liv. Og det er måske den virkelige grund til de mange indre som ydre kriser.

På denne aften er den kloge kone Dorthe på besøg for at fortælle om kontakten med naturens rytme og visdom – men også for at give dig nogle gode råd og viden med på vejen, så du kan begynde at fylde dit husapotek med de urter og remedier, der giver mening for dig – og som  i foråret er på vej til at spire frem.

Har du et særligt ønske om at få viden og hjælp til særlige skavanker, så fortæl det, når du køber billet – så vil Dorthe putte det på foredraget.

Dorthe Lis Lindgaard-Thomsen er klog kone, homøopat, underviser, sundhedsvejleder, forfatter og foredragsholder. Hun er forfatter til bøgerne Den kloge kones husapotek, Kompendium i moderne homøopati, E-bogen Mad med Livskraft og romantrilogien Platons Akademi. Hun uddanner behandlere på Center for Livskraft. Hun er en meget inspirerende foredragsholder.

www.dorthe-l-thomsen.dk.  www.center-for-livskraft.dk

Du får til foredraget mulighed for at købe Dorthes bøger til særlig foredragspris.

Pris: 200,-  max 30 deltagere. Der serveres drikkevarer og mundgodt i pausen. Billetter er sat til salg, og kan købes ved henvendelse til: lenahvid@hotmail.com.  Billetter refunderes udelukkende ved aflysning fra arrangørs side www.lenahvid.dk

Christian Viborg

d. 17. juni 2025 – kl 19 – 22.00

En eksklusiv aften med et begrænset antal pladser.

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familiemedlemmer og venner fra den åndelige verden.

Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor.

Efter den første times klarsyn, vil der være en pause fra kl. 20 til 20.30.

Efter pausen vil deltagerne få mulighed for at stille spørgsmål omkring eget liv og få clairvoyante beskeder. Der vil endvidere være mulighed for at stille spørgsmål om spirituelle emner. Christian er på scenen til kl 21.30, og derefter holder Klinik Lena Hvid åbent til kl 22, så der er tid til at få talt med nye og gamle venner og få rundet aftenen af.

Læs mere på: www.christianviborg.dk

Pris 400kr. Max 30 deltagere. I pausen serveres bobler og mundgodt. Billetsalget er åbnet, og det er “først-til-mølle-princippet”. Billetter købes ved at kontakte Lena Hvid på lenahvid@hotmail.com.

Købte billetter refunderes kun ved aflysning fra arrangørs side.

TIDLIGERE ARRANGEMENTER

Helle Titanis

d. 24. september 2024

Måneknuderne i horoskopet – sjælens kompas Foredrag ved astrolog Helle Titanis

Christian ViborgUDSOLGT

d. 28. maj 2024 – kl 19 – 22.00

En eksklusiv aften med et begrænset antal pladser.

Dorte Prang

d. 19. marts 2024 – kl 19-21.15

Livets fodspor

Jakob Borup

d. 27 februar 2024 – kl 19 – 21.30

Bevidstheden som medspiller til dit liv – i medgang og modgang

Henrik Dybvad og Mette Rahbek

d. 30. januar 2024 kl 19 – 22

Fostret og fødslens psykologi

Kiromantiker Lila Haarup

UDSOLGT

d. 28. november 2023 kl 19 – 21.30

Hænderne har sit helt eget unikke sprog

John Virkmann

d. 8. august 2023 – kl 19 – 21 UDSOLGT

LYD DER KAN MÆRKES. KRYSTALSYNGESKÅLE

Kom med og oplev en vidunderlig aften med gruppe-lydhealing.

Christian Viborg UDSOLGT

d. 30. maj 2023 – kl 19 – 21.15

Klarsyn i Lystrup – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Dorte Prang

d. 25. april 2023

Klarsynsaften med budskaber fra dine kære

Roselina Damsgaard

28. Marts 2023

Qi Gong og indre alkymi

Frede Damgaard

31. januar 2023

Boost din sundhed – med antiinflammatorisk kost og mikronæring

Lena Hvid

27. december 2022

Smuk spirituel eftermiddag.

Dorte Prang

29. november 2022

”Jeg blev vækket af lyset, på vejen igennem mørket” -Dorte Prang

John Virkmann – UDSOLGT

d. 25. oktober 2022

LYD DER KAN MÆRKES. KRYSTALSYNGESKÅLE

Dorthe Lis Lindgaard-Thomsen

d. 27. september 2022

Moderne homøopatisk medicin

Christian Viborg – UDSOLGT

d. 30. august 2022

Klarsyn i Lystrup – i selskab med ånderne