V/ Lisbeth Ingvartsen Roberts

1 dags kursus i traumeforståelse og regulering af nervesystem

Kursus for dig der ønsker viden om traumer og traumeregulering, og for dig der møder traumatiserede mennesker i dit arbejde, i din familie eller blandt venner.

Traumer er en del af livet for alle mennesker. De sætter spor i kroppen, i nervesystemet og i vores måde at forholde os til verden på. Forløsning bringer dig tilbage til din livsenergi igen – og – det er aldrig for sent at starte.

Traumer aktiverer naturlige instinktive lag i nervesystemet og viser sig ved et højt alarmberedskab i kroppen, forstyrret søvn og belastende erindringer og tanker, mens følelserne er præget af hjælpeløshed, angst og vrede.

Vores sanseapparat bliver forstyrret, så vi har svært ved at finde vores egen rytme igen efter traumer.

Målet med dette 1 dags basiskursus er at give dig viden om og redskaber til selvregulering af dit nervesystem, samt træne dit nærvær og opmærksomhed på en naturlig måde.

Viden og færdigheder fra kurset er anvendelige for dig og for de mennesker, du evt arbejder med. Dagen veksler mellem undervisning i traumeteori, øvelser og refleksion omkring egne erfaringer.

Kodeord for dagen:

  • Opbygning af nervesystem light
  • Muskler og bindevævs reaktioner ved traumer
  • Øvelser til regulering af stress og traumer
  • ”opskrift” for tilgang til traumer

Underviser: Lisbeth Ingvartsen Roberts, uddannet i SE traumeterapi hos Peter Levine 2006. SOMA traumeforløsning v/ Sonia Gomez 2018. Fysioterapeut siden 1988, KST kurser i DK,UK,USA fra 1990. Meditation og  healing hos Bob Moore 1976 – 2006.

Praktisk info: d. 8. september 2023, kl 9.30 – 16.30

max 14 deltagere.

Pris: 1.750 kr som inkluderer fuld forplejning, kaffe/the – snacks, frokost og kage.

Sted: Klinik Lena Hvid Sønderskovvej 12 A, 8520 Lystrup

Tilmelding og info lenahvid@hotmail.com eller tlf 28712183

Læs mere om traumer og Lisbeth på www.sundhedscentrum.com